2015-08-28 15:20:33• hírek • Szatmár.ro

Szombaton tartják a kajakos szlalomversenyt a Szamoson

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A kajakozás népszerűsítése érdekében szombaton 10 órai kezdettel a Decebal és a Golescu híd közötti folyószakaszon kajakos szlalomversenyt rendeznek elsősorban külföldi résztvevőkkel. Vasárnap délelőtt viszont bárki kipróbálhatja a kajakozást a Szamoson, csak előző nap jeleznie kell szándékát a szervezőknek.

A hétvégén szervezi meg a Nomad Kayak és a Szatmár Megyei Tanács az első kajakos szlalomversenyt a Szamoson. A vízi sportok kedevelőit augusztus 29-én várják a bemutató jellegű versenyre, mondta Ionuţ Stancovici szervező. A versenyre szombaton, augusztus 29-én kerül sor, 10 órai kezdettel. A rajt a Decebal híd alatt lesz. A versenyen a helyi sportolók mellett osztrák, szlovák és magyar kajakosok vesznek részt. A Szatmár Megyei Tanács pénteki tájékoztatása szerint összesen 30 sportoló áll majd rajthoz különböző kategóriákban.

A versenyt követő napon, vasárnap 10 órától bárki kipróbálhatja a kajakozást a Szamoson, amennyiben szombaton ezt jelezte. A verseny szervezői szerint megfelelő felszerelést - kajakok, mentőmellények, sisakok - tudnak biztosítani mindenkinek, aki ki szeretné próbálni ezt a gyönyörű és izgalmas vízi sportot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: